Lucht Lucht Lucht

Nieuws

diaber header stripes
  • Home
  • Nieuws
  • Spytze Watervernevelaar erkent als arbovriendelijk hulpmiddel

Spytze Watervernevelaar erkent als arbovriendelijk hulpmiddel

De door ons ontwikkelde Spytze watervernevelaar is geplaatst op de lijst van arbovriendelijke hulpmiddelen en daar zijn we trots op! Zeker gezien onze ambitie in de ontwikkeling en verkoop van producten die positief bijdragen aan de dagelijkse werkomstandigheden van onze klant. Met deze erkenning door Arbouw bent u zeker van een product dat daadwerkelijk aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden bijdraagt.

Na aanmelding van de Spytze Watervernevelaar bij Arbouw is het product door onafhankelijke deskundigen beoordeeld. Zij hanteren daarbij één of meerdere van de volgende criteria: vermindering van de lichamelijke belasting; vermindering van de blootstelling aan stof of gevaarlijke stoffen; vermindering van de blootstelling aan schadelijk geluid; vermindering van de blootstelling aan trillingen en veilig werken (bijvoorbeeld een veiligere werkmethode).

De eindbeoordeling op Arbo effecten is als volgt: “Door gebruik van de watervernevelaar wordt de gebruiker minder blootgesteld aan slijpstof. De gebruiker is niet verplicht adembescherming te dragen, wat het comfort tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden vergroot. Wel wordt het dragen van adembescherming aangeraden.”
Ook op het gebied van efficiency hebben de deskundigen hun oordeel geveld: “Tijdwinst door beter zicht op de beitel en minder schoonmaakwerk achteraf.” De gehele beoordeling kunt u hier lezen.

www.arbovriendelijkehulpmiddelen.nl is een lijst bijgehouden door Arbouw, een organisatie opgericht door werkgevers- en werknemersorganisaties om de arbeidsomstandigheden in de bouwnijverheid te verbeteren en het ziekteverzuim te verminderen.

Bent u geïnteresseerd in de Spytze Watervernevelaar? Meer informatie en de brochures vindt u hier. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met één van onze verkopers, zij geven u graag een advies, 0180 – 418 113.

Diaber is exclusief importeur van:

trime logo
spytze
logo breakair
ibix
rotair

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief