Lucht Lucht Lucht

Nieuws

diaber header stripes

Nieuwsbrief Juni 2018

Header nieuwsbrief def

Nieuw van Tekno Proget!
de meest compacte Hybride generator van 6 Kva en 10 Kva.

Na een periode van ontwikkelen en testen introduceren wij aan u de nieuwste ontwikkeling in ons programma: de 6 en 10 Kva Hybride generator. De combinatie van generator, accupack en grote brandstoftank maakt dat deze nieuwe generator gedurende langere tijd een onafhankelijke duurzame stroomvoorziening levert.

Meer hierover treft u aan in onze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/6fc1adaa9ff6/nieuw-van-tekno-proget

Nieuw van Tekno Proget!
de meest compacte Hybride generator van 6 Kva en 10 Kva.

TKD beurs

31 MEI, 1 & 2 JUNI 2018 NOBELHORST ALMERE
TECHNISCHE KONTAKT DAGEN

Lees meer

Nieuwsbrief augustus 2017

Header nieuwsbriefSeptember staat in het teken van onze deelname aan de Matexpo-beurs te Kortrijk. Op stand 307 presenteren wij u de nieuwe generatie mobiele lichtmasten van Trime. Kenmerken van de Trime equipment zijn: rental-proof, energie zuinig en innovatief.

Meer hierover treft u aan in onze nieuwsbrief: http://mailchi.mp/4d7acb291219/nieuwsbrief-augustus-2017 

Watervernevelaar reduceert kwartsstof

Bij het mechanisch bewerken van steenachtige materialen komt altijd veel kwartsstof vrij, dat stoflongen kan veroorzaken en zelfs kankerverwekkend is. Met de Spytze watervernevelaar, die het stof bindt tot een dun papje, wordt dat risico aanzienlijk beperkt.


Jan Braal, verkoop- en productmanager van Diaber Mobile Tools in Ridderkerk, kreeg de afgelopen jaren regelmatig de vraag van klanten uit de gevelrenovatie of zijn bedrijf een alternatief zou kunnen bedenken voor stofafzuiging tijdens het mechanisch verwijderen van voegen. 'Een goede stofzuiger kost al gauw duizend euro per stuk. Dat is toch een flinke investering, zeker voor een bedrijfstak die het op dit moment toch al niet zo makkelijk heeft. Bovendien moet je zo'n stofzuiger voortdurend met je meezeulen als je de steiger opgaat en belemmert de afzuigkap op de hamer het zicht op je werk. Voor ons voldoende redenen om eens na te denken over een betere methode om kwartsstof af te vangen. Bekijk meer informatie via deze link

 

  • 1
  • 2

Diaber is exclusief importeur van:

trime logo
spytze
logo breakair
ibix
rotair

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief